top of page
  • secretaris57

8e Lustrum NGvA

Bijgewerkt op: 18 sep. 2023

Zet zaterdag 7 oktober 2023 in uw agenda voor een minisymposium en een knallend lustrumfeest in Wageningen!


Het Nederlands Genootschap voor Aquacultuur viert dit jaar haar 40 jarig bestaan. De lustrumcommissie is druk bezig met de organisatie van dit evenement, een nieuw ijk


punt in het bestaan van het genootschap.

Het symposium is gepland van 13.00 – 17.30 in “Impuls” op de campus van de Wageningen Universiteit. Op het symposium zullen een aantal vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland presentaties geven rondde titel:


“De positie van Aquacultuur in duurzame voedselproductie”.


De sprekers gaan inzoomen op duurzame productie van gezonde eiwitten en essentiële vetzuren. Het symposium zal plaatsvinden onder voorzitterschap van Prof. Em. Johan Verreth (oud voorzitter NGvA). Voor deze middag hebben we de volgende sprekers vastgelegd:

- Louise Buttle (lead Sustell Aquaculturebij DSM)

- Vincent Erenst (CEO The Kingfish Company)

- Willem van der Pijl (ShrimpInsights medeoprichter van de Global Shrimp Forum)

- Nina Coolsaet (Founderand CEO of Fishway)

- Dr ir Arnout RH Fischer (Marktkunde enConsumentengedrag, Wageningen University).


Zodra het definitieve programmabekend is zullen we u daarover berichten via AQUAcultuur, de website: www.ngva.org en onze sociale media kanalen. 


Bij een jubileum hoort natuurlijk ook een knalfeest. Hiervoor verplaatsen we ons naar DE feest locatie aan de Herenstraat in Wageningen “H41”. Vanaf 19.00 uur worden we hier verwelkomd met een drankje gevolgd door een uitgebreid warm en koud buffet. Vanaf een uur of 21:00 kunnende calorieën dan weer verbrand worden en de heupen los gemaakt orderbegeleiding van DJ Dewi Devine. Natuurlijk is er daarbij ook volop gelegenheid om weer eens gezellig bij te praten over alles wat er binnen en buiten de Nederlandse Aquacultuur gebeurt. 


Het symposium is toegankelijk voor alle geïnteresseerden en gratis voor leden. Van niet-leden wordt een bijdrage van 15€ per persoon gevraagd. Het feest is bestemd voor leden van het NGvA en hunpartners. Hiervoor wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 25,-- per persoon. Naast de eigen bijdrage van de deelnemers en een donatie uit de reserve van het NGvA zullen voor het evenement de sponsoren een bijdrage leveren aan dit lustrum, waarvoor dank.  Aanmelden kan via de volgende link: https://t.ly/CTmhY (mocht deze niet werken kunt u de link in uw browser kopiëren).


Graag tot de 7e,


De 8e NGvA Lustrumcommissie


193 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Algemene Ledenvergadering 2023

Beste Leden, Op woensdag 16 augustus 2023 zal de Algemene ledenvergadering van 2023 plaatsvinden. Vanaf 19.00 uur begint de inloop met koffie en thee op 21IndusTree te Wageningen. Via de mail zult u d

Eindrapport Wervingscommissie NGvA

Beste leden, Tijdens de ALV in 2020 werd de wervingscommissie opgericht met als doel om een advies uit te brengen om de terugloop van leden tot stand te roepen, en indien mogelijk om te zetten in een

Comments


bottom of page